National Intern Day Spotlight: Davi Sher

Mød Davi Sher, en af vores Content Marketing-praktikanter her på Anthem Branding, omtalt i vores National Intern Day Spotlight.

Q: Hvor kommer du oprindeligt fra? Hvad er specielt ved det sted, du voksede op?

A: Jeg voksede op i Overland Park, Kansas, som er en forstad til Kansas City. KC er specielt af mange grunde. Først og fremmest har vi den bedste grill i verden (du kan citere mig om det), men jeg elsker også, hvor venlige og sociale alle er. Alle er som familie i KC.

Hvor går du i skole, og hvad er dit hovedfag?

Jeg går i skole på University of Colorado Boulder, og jeg tager hovedfag i strategisk kommunikation med vægt på reklame og minoring i jødiske studier.

Hvad er din rolle i Anthem?

Jeg er en af tre praktikanter inden for content marketing, og jeg håndterer alle vores sociale medier. Jeg er ansigtet bag vores Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn og Pinterest.

Det mest værdifulde, du har lært i din praktik indtil videre? Favorit ting du har gjort?

En af de mest værdifulde ting, jeg hidtil har lært af Anthem Branding, er, at min mening virkelig betyder noget. Selvom jeg bare er praktikant, har jeg været i stand til at have en stor indflydelse på beslutninger og indholdsplanlægning, hvilket har lært mig at tale op og være endnu mere selvsikker i mine ideer.

Min yndlings ting, som jeg har fået at gøre her, skete i et af vores nylige møder om indholdsplanlægning, der finder sted hver mandag. Jeg fik til at lede et af møderne og starte idéprocessen, hvilket var en virkelig spændende oplevelse.

Hvad ville du være, da du var ung? Hvad vil du være nu?

Begge mine forældre er læger, så jeg har altid ønsket at være som dem ... indtil jeg tog anatomi, hvor jeg fik min første og eneste C, og jeg vidste, at det ikke var meningen.

Jeg ved stadig ikke med sikkerhed, hvad jeg vil være nu, men jeg synes, det ville være rigtig spændende for mig at lave reklame eller markedsføring hos et modebureau.

Hvilken sang har du husket helt?

“Bottoms Up” af Trey Songz ft. Nicki Minaj. Jeg har fået hele rap-sektionen husket siden jeg var 9 år gammel.

Hvad er din livret?

Sushi og tofu. De rammer altid stedet. Du må ikke bash tofu, før du prøver det.

Hvilken mode eller trend håber du kommer tilbage?

Fanny pakker. De er bare så bekvemme at opbevare alle dine ting i, og du behøver ikke bekymre dig om, at nogen stjæler.

Eller ... Juicy Couture træningsdragter. Der er intet bedre end at være behagelig og moderigtig på samme tid.

Hvad er dit yndlingsstykke, du ejer / ejede?

Jeg købte faktisk netop dette stykke for et par uger siden, det er bestemt ikke alles smag, men jeg har denne midi leopard nederdel, som jeg elsker. Mode for mig er en sjov udløb af min personlighed, så jeg kan godt lide at eksperimentere med dristige udskrifter og lyse farver.

Hvad er din yndlings hobby?

Rejsende! Jeg har været i 45 stater i USA, fire kontinenter og over 10 lande. At se verden og lære om forskellige kulturer er fascinerende for mig. En af mine foretrukne ture var til Galapagosøerne.

Har du et skjult talent? Hvad er det?

Mine arme er skøre dobbeltledd.