Sponser du en teknisk konferanse? Følg denne guiden for å rocke på messen

Å planlegge en messe kan være tidkrevende. Ved hjelp av noen av våre favorittvenner i teknologirommet setter vi sammen en hurtigguide for å hjelpe deg med å holde deg på toppen av spillet ditt slik at du kan se ut som en rockestjerne på den kommende konferansen din.

1. Booth Decor

Å ha et sammenhengende oppsett som viser merkevarens visuelle estetikk og tiltrekker besøkende til messen din er nøkkelen. Noen få essensielle ting inkluderer en merket duk, et iøynefallende popup-banner, markedsføringssikkerhet, visittkort og gave. Inkluder ekstra funksjoner som en forklaringsvideo eller produktdemo i skjermen din, eller et engasjerende spill for å skape liv rundt messen din.

2. Staff Apparel

Forsikre deg om at teammedlemmene dine som arbeider med messe representerer merkevaren din profesjonelt og i stil med kvalitetsmerke tilpassede klær . Invester i logo-poloer for å holde det konsistent for hvert show, eller bland det sammen med skjermtrykkede t-skjorter og / eller hettegensere designet for å passe til temaet for arrangementet.

Profftips: Bestill et stort antall tilpassede t-skjorter og tilpassede sweatshirts som personalet kan ha på seg, og også for å gå ut som gave for besøkende i messen din.

3. Branded Giveaways

Forsikre deg om at de besøkende går bort med en bit av merkevaren din i hånden for å holde deg oppmerksom på markedsføringsprodukter av høy kvalitet. De best merkede produktene er de som kundene setter pris på. De er vakkert designet, laget av kvalitetsmaterialer og representerer det ledende budskapet til ditt merke.

Nå som du har en spillplan for din kommende konferanse, kan du kontakte en merkevareekspert for å få ting i gang.